Archief

Jaarverslag 2017 Stichting Schaapskooi

2017 een jaar van bezinning voor de stichting. Vrijwilligers zijn een schaars goed. We merken als bestuur dat met name voor de werkdagen moeilijk helpende handen te verzamelen zijn. Wim Schouten is verhuisd en stopt in april met zijn bestuurstaak voor de stichting. Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en het mede mogelijk maken van de herbouw van de kooi. We zijn dit jaar op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden. Een oproep in de keuvelaar leidde tot nul resultaat, maar door persoonlijk vragen, hebben we Sake de Haan en Reinder Gjaltema bereid gevonden om in het bestuur plaats te nemen.

 

In april/ mei is in opdracht van het bestuur door Gezinus Bron een handpomp geplaatst. Deze pomp wordt in de winter afgesloten en in het voorjaar weer geplaatst. In december hebben we een grote opruimdag gehad bij de kooi. De heggen en het gras zijn weer kort gewiekt en de bestrating is voorlopig weer netjes gemaakt. Voor 2018 ligt er een wens om rondom de pomp een mooie houten trog te plaatsen en een grindbak en de afwatering te regelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar helaas geen wandeltochten. Wel is er contact gezocht met het bestuur van de nostalgische boerendag (midden augustus). Wellicht dat hier in 2018 een leuke samenwerking ontstaat. 

Om de bekendheid met de kooi te vergroten is naast de regelmatige stukjes in de keuvelaar en de facebooksite, de website www.schaapskooiopende.nlonline. Hier wordt de geschiedenis en de activiteiten van de stichting kenbaar gemaakt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Schaapskooi Opende

 

NIEUWS
 
 24 maart 2018 werkdag 

Even weer de kooi gereed gemaakt voor het seizoen. De picknicktafel weer naar buiten, de kooi schoon, zodat de schapen en lammetjes er in kunnen en het laatste stukje hekwerk geplaatst. 

 


  • w-facebook
  • w-googleplus
VOLG ONS:

Schaapskooi Opende 2015

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now